Legislatie rutiera, curs legislatie

Sala iti da batai de cap? Nu reusesti sa faci 22 de puncte la chestionarele auto categoria b?

Nici o problema. Profesorii nostri de legislatie impreuna cu cei mai vechi instructori auto au facut special pentru tine un modul de invatare alegislatiei rutiere complet diferit fata de ce exista pe piata.

Noi nu am facut doar una din multele carti de legislatie rutiera care sunt pe piata, noi te invatam cum sa inveti legislatie. Apoi iti prezentamregulamentul auto simplificat, pe intelesul tuturor si doar ideile principale ale legii, nu toata legea care are peste 250 de pagini si este greu de parcurs.

 paypal

Pentru doar 2 euro cumperi cartea de legislatie in format electronic alcatuita din 12 capitole ce parcug intreaga materie de examen. Fiecare capitol cuprinde si intebari (aceleasi pe care o sa le gasesti in chestionarele auto de la examen) cu raspunsuri explicate pe intelesul tuturor. Cartea noastra te scuteste de cumpararea altei carti de legislatie sau de zecile de ore petrecute in incercarea de a memora o lege facuta in special cu termeni juridici greu de inteles si de retinut. Noi iti prezentam ideile principale ale legii in termen normali, nu juridici, apoi iti testam cunostintele prin intrebari.

Chestionare Auto Categoria b

Noi te invatam cum sa inveti! In 7 zile de studiere a cartii noastre o sa faci garantat cel putin 22 de puncte la chestionare!

Cu cartea noastra faci economii si la bani si la timpul de studiu! Dupa ce termini cartea noastra iti mai trebuie doar rezolvarea chestionarelor de la examen pe care le gasesti aici.

Cartea noastra este in varianta electronica si nu printata, ceea ce ii da mai multe avantaje:

  • cost redus
  • downloadare in cateva secunde de la plata

Cartea noastra este testata de sute de elevi ai scolii noastre de soferi si garanteaza rezultatele la examenul teoretic! Stii ca asta e singura solutie!

Puteti sa platiti online prin PAYPAL cu orice tip de card bancar indiferent de moneda in care este contul (lei, euro,dolari etc), apasand pe butonul "Cumpara acum" de mai jos. PayPal este cel mai sigur si eficient sistem de plati online folosit cu succes in toata lumea.Odata ce veti deschide un cont PayPal veti putea plati in siguranta oriunde in lume  http://www.romanialibera.ro/tehnologie/internet/romanii-pot-avea-cont-paypal-95348.html.

Avantajele acestei metode sunt RAPIDITATEA SI PRETUL deoarece in doar cateva minute puteti intra in posesia Cartii de legislatie la pretul de doar 2 euro. Acest pret in euro va fi retras de pe cardul dumneavoastra in echivalentul in lei la cursul BNR din ziua tranzactiei. Dupa efectuarea platii veti putea downloada in mai putin de 1 minut Cartea de legislatie.

Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne contactati la adresa de mail  scoala_soferi_bucuresti@yahoo.com

 buton

Doar 2 euro cartea de legislatie rutiera!